Sudjelovanje načelnice Andree Ledić na drugoj Doktorskoj konferenciji Sveučilišta Sjever

  • Slika \slike\2020\prosinac\Doktorska konferencija\1.png
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Doktorska konferencija Sveučilišta Sjever iz područja medija i komunikacije održana je u subotu 28. studenoga 2020. godine u virtualnom okruženju.

Konferencija je okupila brojne ugledne znanstvenike iz akademskog svijeta, a na svečanom otvorenju doktorandima se uvodno obratila voditeljica Poslijediplomskog sveučilišnog doktorskog studija Mediji i komunikacija, izv. prof. dr. sc. Iva Rosanda Žigo.

Nakon toga u u sekciji plenarnih izlaganja sudjelovali su međunarodni profesori Dr. Arnar Eggert Thoroddsen sa Sveučilišta Island (Reykjavik) koji je održao predavanje na temu „Komuniciranje u digitaliziranom prostoru“, a prof. dr. hab. Urszula Doliwa sa Sveučiliša Warmia i Mazury iz Poljske (Olsztyn) održala je predavanje naslovljeno „Uloga medija zajednice u medijskom sustavu“.

Za ovogodišnju konferenciju prihvaćeno je 38 sažetaka, a načelnica Ledić održala je predavanje vezano uz istraživanje koje je učinjeno u suradnji s doc.dr.sc. Lidijom Tepeš na temu „Utvrđivanje autorstva komparativnom analizom rukopisa i računalno potpomognutom lingvističkom analizom“.

https://www.unin.hr/2020/11/online-doktorska-konferencija-okupila-medunarodne-i-domace-znanstvenike/
 

Stranica